Blog

Tick Tock Boom Dijital PR ve Pazarlama Blogu

WhatsApp’ta Hareketli Çıkartma Dönemi Başladı

Hâlihazırda 2 milyardan fazla kişi tarafından kullanılan ve büyük bir çoğunluğun da vazgeçilmezi olan Facebook’a ait mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcıları için her geçen gün bir yenilik daha yapmaya ve kendini geliştirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta bu anlamda kullanıcılarına birçok özellik sunacağını duyurmuştu. Bu özelliklerden bazıları ise hareketli çıkartmalar, web ve masaüstü sürümü için karanlık mod desteği, karekod (QR kodları) ve grup görüntülü konuşma özelliğinde iyileştirmelerdi. WhatsApp açıkladığı bu özellikleri yavaş yavaş platforma eklemeye başladı ve Twitter hesabından hareketli çıkartmalar özelliğini yayına aldığını duyurdu.

Bugüne kadar en beklenen ve talep edilen özelliklerden birini yayına alan popüler anlık mesajlaşma uygulaması, çıkartmaların, insanların WhatsApp’ta iletişim kurmalarının en hızlı büyüyen yollarından biri olduğunu, çok eğlenceli ve etkileyici yeni animasyonlu çıkartma paketleri sunduklarını açıkladı. Birçok kullanıcı, Telegram’da yer alan hareketli çıkartmaların WhatsApp‘a eklenen hareketli çıkartmalardan daha iyi olduğunu belirtti.