Blog

Tick Tock Boom Dijital PR ve Pazarlama Blogu

WhatsApp Video Aramaları Kalabalıklaştı!

COVID-19 döneminde en çok ihtiyaç duyduğumuz şeylerden biri de yüz yüze iletişim. Ziyaret edemediğimiz sevdiklerimiz, görüşemediğimiz iş arkadaşlarımız ve karşılıklı birer çay içemediğimiz müşterilerimiz… Tekrar sokağa çıkacağımız günlere kadar bunların hepsinin özlemini duysak da şimdilik imdadımıza dijital teknolojiler yetişiyor.

Bu konuda en öne çıkan mobil uygulamalardan WhatsApp; dünyada milyarlarca insanın mesajlaşma, bilgi paylaşma ve konuşma ihtiyacını karşılıyor. WhatsApp’a 2018 yılında eklenen video araması özelliği de pandemi günlerinde daha sık kullanılır oldu. Ancak bugüne kadar sadece aynı anda 4 kişiye kadar video araması yapmamıza izin veren WhatsApp, günün ihtiyaçlarını karşılamak için bir güncelleme yaptı.

Özetle, günlük konuşmalarında WhatsApp‘ı tercih edenler için haberler güzel! Artık WhatsApp video aramaları 8 kişiyi destekleyebiliyor!

İşin güvenlik kısmını merak edenler için hemen söyleyelim: WhatsApp video araması, mesajlaşmalarda olduğu gibi uçtan uca şifreleme ile korunuyor.

Yeni özellik, tüm Android ve iOS telefonlarda kullanıma hazır. O zaman özlediğiniz arkadaşlarınızı toplayın ve hemen size de deneyin.

 

whatsapp video aramaları kalabalıklaştı